Svima dostupan BOHO stil

BOHO stil u uređenju stana trenutno je u trendu, a dobra stvar je što svako može sebi priuštiti kombinaciju koja mu najviše odgovara.

BOHO je skraćenica za reč boemski, pa možete da pretpostavite šta sve podrazumeva.

Nekonvencionalnost, originalnost, kreativnost, spajanje nespojivog… odlike su boema. Zaboravite na preporuke koje zahtevaju velika ulaganja i napravite atmosferu koja vama i vašoj porodici prija.

Suština boemskog je, pored slobode, jednostavnost, udobnost, veza sa prirodom…

Unikatni dekorativni elementi u BOHO stilu će vašem domu veoma brzo dati jedinstven izgled. Oni su obično pomalo retro, tradicionalni, rustični, bogatih tekstura…

Predmeti kao tapiserija su, na primer, BOHO, i obično se postavljaju iznad kreveta u spavaćoj ili dnevnoj sobi. Posebno su popularne mandale, tribalni odnosno entno motivi, ali u obzir mogu doći i stilizovani pejzaži.

Sigurno ćete dobru atmosferu napraviti ako koristite predmete u rasponu od svetlo bež do tamno braon boje u grubim teksturama. Pletene korpe, polica od trske, makrame detalji, tkane prostirke za sto i slične za pod… svojim neutralnim tonovima odlično će se uklopiti jedni sa drugima.

Biljke lepo izgledaju u vašem BOHO stanu, pa ih nabavite u dovoljnom broju.

Veliki jastuci i bogato dekorisani prekrivači i ćilimi doprineće utisku udobnosti, i samoj udobnosti. Boje su sve one toplih nijansi koje možete naći u prirodi.

Ručni radovi, porodične uspomene i uspomene sa putovanja takođe se uklapaju, ali nemojte preterivati.

BOHO stil je još privlačniji ako imate bočno osvetljenje umesto centralnog. Lampe po uglovima, podne, stone i zidne, mogu da osvetle prostor bolje i interesantnije od uobičajenih lustera sa tavanice.

BOHO stil ne mora da deluje nemarno. On može da izgleda mladalački, umetnički, opušteno, ali i elegantno, šik, moderno… Na vama je da izaberete.