Vrtovi Ceraka – Novi standardi življenja

Vrtovi Ceraka predstavljaju prvi stambeno-poslovni kompleks zatvorenog tipa u tom delu grada, koji postavlja nove standarde življenja. Ovaj moderni kompleks prostire se na 6.000 m² zelenih površina sa izuzetnim uređenjem, nudeći poglede na Avalu i Šumadiju sa jedne, i na obrise Fruške gore sa druge strane. Centralni deo ovog zelenog raja kreiran je za opuštanje i druženje, čineći Vrtove Ceraka idealnim mestom za život.

Sa brojnim pogodnostima za stanare, uključujući danonoćni nadzor, kompleks obezbeđuje visok nivo komfora i sigurnosti. Svaki detalj u kompleksu pažljivo je osmišljen kako bi se obezbedilo bezbrižno uživanje u svakom trenutku. Bezbrizno parkiranje u podzemnim garažama s više od 600 parking mesta, sa direktnim liftom od garaže do stana, i poslovni prostori u prizemlju čine ovo idealnim mestom za život i rad. Ovo mesto omogućava uživanje u prirodi kroz skrivene oaze, igrališta i krovne terase, donoseći zelenilo koje ne samo da je estetsko već i podiže kvalitet života, pružajući opuštanje i uživanje u ljudskom okruženju.

Vrtovi Ceraka služe kao lični oaza mira usred urbane okoline, mesto gde se užurbanost gradskog života usporava, a buka grada utišava. Ovakav moderan stambeni kompleks, u simbiozi sa prirodnom lepotom, proširuje životni prostor i podiže kvalitet života, nudeći jedinstveno iskustvo stanovanja.

Idealna lokacija – sve na dohvat ruke

Lokacija Vrtova Ceraka nalazi se na oko 10 km od strogog centra Beograda, a dobro je povezana sa ostatkom grada. Za 5 minuta stižete do Bulevara patrijarha Pavla, jedne od budućih najmodernijih gradskih saobraćajnica, koja vodi do mosta na Adi i nutrašnjeg magistralnog prstena, kojim ćete brzo stići do Novog Beograda i centra grada. Lokacija Vrtova Ceraka omogućava lak pristup mreži najvažnijih saobraćajnica u zemlji, jer se na 5 minuta nalazi obilaznica oko Beograda koja vodi do auto-puteva „Miloš Veliki“, E-75 i E- 70.

U blizini je sve što je potrebno. Škole i vrtići u okruženju čine ovo mesto savršenim za porodice. U neposrednom okruženju nalaze se 3 vrtića. Prvi je na svega 5 minuta šetnje, a planirane su još dve ustanove. U blizini su i 3 osnovne škole, a najbliža je na svega 6 minuta laganog hoda.

U okviru i u blizini stambenog kompleksa nalazi se raznovrstan sportski sadržaj, omogućavajući stanarima lako pristupanje aktivnostima za održavanje zdravlja i kondicije. Pored teretane na otvorenom, u samom kompleksu nalazi se i fitnes centar. Za 5 minuta vožnje stiže se do SRC Koštunjak gde su na raspolaganju kompleks otvorenih i zatvorenih bazena, terene za fudbal, košarku, odbojku, tenis i atletski stadion.

Trgovinski i zdravstveni sadržaji lako su dostupni, čineći svakodnevni život jednostavnim i udobnim. TC Vidikovac udaljen je 200 metara, BIG Rakovica je na 4 minuta vožnje, Ada Mall na 10-ak minuta vožnje. Hipermarket Lidl je na svega 150 metara, Metro Cash&Carry udaljen je 5 minuta vožnje. Najveća zelena pijaca u ovom delu grada nalazi se na 10 minuta hoda. Do dva doma zdravlja stiže se autom za 5 minuta, a prekoputa samog kompleksa nalazi se VMC Cerak. U blizini su brojne privatne ordinacije i poliklinika Vaša kuća zdravlja.

IZVOR: CANVA

Vrtovi Ceraka su više od običnog stambenog kompleksa. Oni predstavljaju jedinstveno iskustvo stanovanja gde priroda igra ključnu ulogu u svakodnevnom životu. Ovaj kompleks harmonično spaja savremenu arhitekturu sa bogatstvom zelenih oaza, stvarajući ne samo dom, već i prostor za istinski osećaj zajednice i uživanja. Stanari ovde imaju privilegiju da uživaju u miru i prirodi, dok istovremeno imaju pristup modernim pogodnostima i udobnostima. Svaki detalj, od pažljivo dizajniranih prostora za rekreaciju do prostornih stambenih jedinica, doprinosi stvaranju idealnog mesta za život i uživanje u svim blagodatima koje Vrtovi Ceraka nude.

Comments are closed.