Idete li na Sajam nameštaja?

Ovogodišnji Sajam nameštaja, 57. po redu, biće održan u halama Beogradskog sajma od 5. do 10. novembra.

Čak i ako ne planirate da kupite nov nameštaj, lepo je posetiti ovu manifestaciju. Šetnjom pored štandova dobićete ideje kako da promenite ponešto u svom stanu, a možda razmislite i o promeni posla i otpočinjanju sopstvenog biznisa. Proizvođači nameštaja iz Srbije u sve većem broju izvoze proizvode na inostrana tržišta, na kojima se pozicioniraju na visoka mesta kvalitetom i dizajnom, a dobavljači repromaterijala koji ih prate imaju svoje zasluge i mesto u poslovnom uspehu.

U navedenom terminu, u Beogradu, biće održane dve manifestacije – 57. Međunarodni sajam nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije i 57. Međunarodni sajam mašina, alata i repromaterijala iz oblasti drvne industrije.

Prateći program čini, već tradicionalna, Izložba mladih dizajnera, na kojoj se predstavljaju pojedinačni talenti, ali i fakulteti i škole koje ih obučavaju. Tu je i Hosted Buyer Program, čiji je cilj da poveže ponudu sa zainteresovanim kupcima iz inostranstva, kao i Design Talks program namenjen razgovorima sa dizajnerima i arhitektama, domaćim i inostranim, tokom svih šest dana trajanja sajma.        

Internacionalni žiri dodeliće i na ovogodišnjem sajmu prestižna priznanja – Zlatni ključ za najuspešnije izlagače.

Međunarodni sajam nameštaja prošle godine posetilo je 87 hiljada ljudi, od kojih su, prema procenama, 12 hiljada bili profesionalci. Nastupilo je 508 izlagača iz 38 zemalja, na 29 hiljada kvadratnih metara prostora.

Podsećamo da će dve sajamske manifestacije zauzeti, od utorka 5. novembra do nedelje 10. novembra, hale 1, 1A, 2, 3, 3A i 4.

Radno vreme je u utorak i sredu od 10 do 19 časova, a od četvrtka do nedelje od 10 do 20 časova.

Cena pojedinačne učaznice je 400 dinara, grupne 300, a cena parkinga po satu je 150 dinara.